Rul ned ad siden eller tryk for at se mine dejlige menuer,
mit udvalg af retter til brunch eller reception og mine langtidskogte retter og supper

 

Grønt & Festligt

MENUER TIL DIG OG DINE GÆSTER

Konfirmationsmenu 2024

Jeg har sammensat årets konfirmationsmenu/buffet ud fra mine mange tidligere leveringer og givet en lang række valgmuligheder, herunder at der kan sammensættes en vegetarisk menu med eller uden fisk
Jeg hjælper gerne med at sætte sammen

LAKSETATAR AF FERSK OG RØGET FÆRØSK LAKS
r
ødløg, purløg, skyr og saltede kapers
serveret med saltet agurk og sprøde rugbrødscroutoner

 BLOMKÅLS-PANNACOTTA MED KOLDRØGET MØRKSEJ
med sprøde syltede blomkål og karse

 TUNMOUSSE MED SPRØDE GRØNNE SALATER,
sennepsvinagrette, langtidsbagte cherrytomater og sprøde rugbrødscroutoner

VEGETARISK “TUNSALAT” AF KIKÆRTER MED SPRØDE GRØNNE SALATER,
sennepsvinagrette, langtidsbagte cherrytomater og sprøde rugbrødscroutoner

 TARTELETTER
med asparges og øko-skovkylling fra Gothenborg

 

CUVETTESTEG AF HEREFORD UNGKVÆG
sous-vide og grillet

 STORE CONFITEREDE KYLLINGELÅR
af øko-skovkylling fra Gothenborg

 ØLBRAISERET NAKKEFILÉT
af øko-skovgris fra Bertels

 STEG AF HASSELNØDDER, JORDSKOKKER OG CHIAFRØ
med æblesky eller cremet fetadip

 

KARTOFFELKOMPOT MED SYLTET CITRON OG GROV SENNEP

RABARBERGLASEREDE OVNBAGTE KARTOFLER

SMÅ OVNKARTOFLER MED ROSMARIN

FLØDEKARTOFLER

 

SALAT AF GRØNNE BØNNER, SPRØDE HYLDEBLOMSTSYLTEDE RØDLØG,
glaskål og persillepesto - serveret med peberrodscreme

 SALAT MED SPIDSKÅL, GRØNNE ASPARGES,
kørvel og sprøde hvedecroutoner

SPRØDE GRØNNE SALATER MED MELON,
agurk, feta og cremet vinagrette

RØD OG GRØN SPIDSKÅL, GULEROD OG TRANEBÆR,
nigellafrø, sennepsfrø og birkes - med kirsebærdressing

GRILLET BLOMKÅL MED LANGTIDSBAGTE TOMATER,
syltede græskar og citrontimian

KOLD BEARNAISESAUCE

SVAMPESAUCE

 SAUCE AF RØDVIN, PORTVIN OG BALSAMICO

 

ISLAGKAGE PÅ MANDELBUND MED DAJM-VANILJEIS
(eller jeg laver din yndlingsis)

BROWNIE MED CHOKOLADEGANACHE OG VANILJEIS

ISKOLD RABARBERSUPPE MED KOLDSKÅLSIS
og sprøde kammerjunkere

TREFARVET ISLAGKAGE
Jordbær, vanilje og chokolade

PANNACOTTA AF FLØDE OG ISLANDSK SKYR
med karamelliseret rugbrød, mørk Callebautchokolade og årstidens bær

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 285 PR. KUVERT MINDST 15 KUVERTER
med 1x forret, kød og kartofler og 2x salater

TILKØB:
Ekstra forret eller kød 45 kr.
Ekstra salat eller kartoffel 20 kr.
Saucer 15-25 kr. (menuen kan fint serveres uden sauce)
Dessert 60 kr.

Forretter er enten anrettet i glas eller skal anrettes på tallerken. Hovedretten kommer anrettet til buffet 

Nordisk Menu

Jeg elsker at eksperimentere inden for det nordiske køkken. 
For tiden har jeg denne fantastisk smagfulde og smukke menu til jer!


SALAT AF KOLDRØGET MØRKSEJ
hyldeblomst-honningsyltede rødløg, krydderurter, tørret æble og rugbrødscroutoner

FRISKE BLÅMUSLINGER
i cremet sauce med hvidvin og masser af årstidens urter
···· ELLER ····
RILLETTE AF VARMRØGET LAKS, FENNIKEL, RØDLØG OG DILD
serveret med kartoffelblinis

KRYDREDE FENNIKELPØLSER AF ØKO-POPPELGRIS

VREDEN SPIDSKÅL
med karry-rabarberchutney

CUVETTE AF HEREFORD UNGKVÆG
Sous-vide og grillet
···· ELLER ····
NAKKESTEG MED SVÆR AF ØKOLOGISK GRIS
langtidsstegt i 8 timer med rosmarin og hvidløg

KARTOFFELKOMPOT
med syltet citron og grov sennep

NORDISK KÅLSALAT
rød og grøn spidskål, gulerødder, nigella- og sennepsfrø, urter, nødder og tranebær

RUGBRØDSLAGKAGE
med pisket fløde, Callebaut chokolade og solbær
···· ELLER ····
ISLAGKAGE MED VANILJEIS PÅ MANDELBUND
med hvid chokolade og lakrids (+ 10 kr. pr. kuvert)

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 350 PR. KUVERT VED MINDST 15 KUVERTER

Sæsonmenu

Min sæsonmenu til en god pris.


JORDSKOK-PANNACOTTA MED KOLDRØGET MØRKSEJ
med sprøde syltede jordskokker, hyldeblomst-syltede rødløg og karse

BRYST AF ØKOLOGISK SKOVKYLLING GRILLET MED SALVIE

KARTOFFELKOMPOT
med syltet citron og grov sennep

NORDISK KÅLSALAT
rød og grøn spidskål, gulerødder, nigella- og sennepsfrø, urter, nødder og tranebær

SKIVER AF CUVETTE (KOLD) ELLER HEL STEG (VARM + 12 KR.) – SOUS-VIDE OG GRILLET 
af Hereford ungkvæg

SALAT MED GULE OG RØDE BEDER
cremet friskost rørt med citron

CHOKOLADEROULADE MED SOLBÆR
flødeskum og chokoladestykker

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 285 PR. KUVERT VED MINDST 15 KUVERTER

Grøn sæsonmenu

Den grønne sæsonmenu med mindre kød, til en god pris og med valgmuligheder


SALAT AF KOLDRØGET MØRKSEJ
hyldeblomst-honning syltede rødløg, krydder urter tørret æble / jordbær (i sæson) og rugbrødscroutoner
···· ELLER ····
FRITERET TORSKEBRANDADE
med løvstikkeaioli (skal varmes)

TARTELETER MED SVAMPE OG GRØNKÅL ELLER ASPARGES (EFTER SÆSON)
···· ELLER ····
HAVRETÆRTE MED TOMATER OG KARAMELLISEREDE RØDLØG

CONFITEREDE LÅR AF ØKOLOGISK SKOVKYLLING FRA GOTHENBORG
med ovnkartofler og krammet spidskål i rabarber-karrychutney
···· ELLER ····
med kartoffelkompot med saltsyltede citroner og sennep og en frisk grøn salat

ÆBLE- ELLER RABARBERKAGE (EFTER SÆSON) MED SPRØDT KOKOSLÅG
serveret med flødeskum

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 275 PR. KUVERT VED MINDST 15 KUVERTER

Vegetarmenu

Jeg har sammensat en flot, lækker og fyldig vegetarisk menu.
Der kan tilkøbes fjerkræ, kød og/eller fisk til menuen efter aftale. En del af retterne er desuden veganske.


JORDSKOK-PANNACOTTA
med honning-hyldeblomst syltede rødløg, saltede mandler og karse

“TUNSALAT” AF KIKÆRTER, SENNEP, BLADSELLERI OG SYLTEDE AGURKER
med grønne bønner, Nyonsoliven og sprød salat

HØNSELØS “HØNSESALAT”
af økologiske østershatte og tørret Karl Johan
med røget kartoffel og syltet blegselleri

SLOW-COOKED FENNIKEL MED CITRON, HVIDVIN OG URTER
med Blå Kornblomst ost eller Vesterhavsost - serveret med perlebyg

KARTOFFELDELLER MED SALTSYLTET CITRON
serveret med smørbønneslat med bagt peberfrugt og grønne bønner

“TOMAT-MOZZARELLA SALAT
med hasselnødde-peberfrugt pesto

ÆBLEKAGE MED SPRØDT KOKOSLÅG
serveret med flødeskum

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 275 VED MINDST 15 KUVERTER

Menu til festen

En eksklusiv, moderne og alligevel traditionel menu til en begivenhed, der betyder noget for dig.
De to meget forskellige slags kød vækker overraskelse og glæde.


BISQUE AF FENNIKEL,TOMAT OG PASTIS
med noter af lakrids – serveret på dampet torskefisk
···· ELLER ····

LAKSETATAR
af fersk og røget færøsk laks, rødløg, purløg, Skyr og saltede kapers

CUVETTE AF HEREFORD UNGKVÆG SOUS-VIDE OG GRILLET

CONFITERET TYKKAM AF HEREFORD UNGKVÆG
(marineret 3 dage i citrusfrugt, enebær og allehånde langtidskogt i andefedt)

SAUCE AF RØDVIN, PORTVIN OG BALSAMICO

OVNBAGTE ROSMARINKARTOFLER

GRILLET BLOMKÅL MED LANGTIDSBAGTE TOMATER,
syltede græskar og citrontimian

SALAT AF GRØNNE BØNNER, SPRØDE HYLDEBLOMSTSYLTEDE RØDLØG,
glaskål og persillepesto - serveret med peberrodscreme

MAKRONLAGKAGE (+10 KR.)
med Valrhona chokoladecreme
···· ELLER ····

PANNACOTTA AF ISLANDSK SKYR OG FLØDE
med karamelliseret rugbrød, Callebautchokolade og årstidens bær
....

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 345 PR. KUVERT VED MINDST 15 KUVERTER

Tapasmenu

Min tapas menu er meget populær og responsen er at menuen giver mulighed for et langvarigt måltid med større mulighed for samtale - også om maden. Det her er mine spændende udgaver af tapas. Nogle få tapas kræver en mindre indsats fra jeres egen side – der følger selvfølgelig en vejledning med.


BISQUE AF FENNIKEL, TOMAT OG PASTIS
med noter af lakrids serveret med rejer serveret i små glas

RIMMET URTESALTET TORSKERYG
på stegt blomkål, rygeost, syltede løgskaller og puffede vilde ris

RILLETTE AF VARMRØGET LAKS, FENNIKEL, RØDLØG OG DILD
serveret med kartoffelblinis

JORDSKOK-PANNACOTTA
med sprøde syltede jordskokker, saltede mandler og karse

RILLETTE AF ØKO-SKOVKYLLING FRA GOTHENBORG
 kogt med hvidvin og fennikel
serveret i minigryder med olivenurt og rødløgsmarmelade

APPELSIN-FENNIKELGRAVAD OKSEINDERLÅR
rullet om Kirks flødeost og glaskål

SMÅ CHORIZOKØDBOLLER I TOMATSAUCE

KARTOFFELKOMPOT
med syltet citron og grov sennep

“BRÆNDENDE” SALAT”
med tomater, tre slags mexicanske chili og svesker

RUGBRØDSCOOKIES
bagt med brunet smør, mørk chokolade og Tongabønne

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 345 PR. KUVERT VED MINDST 15 KUVERTER

Uspecificeret menu

En menu til en god pris som jeg sætter sammen ud fra sæson, mine aktuelle råvarer og hvad jeg lige har lyst til!


Den uspecificerede menu er velegnet til god lørdagsfrokost eller et mindre aftensmåltid, frokosten til mødet eller kurset osv.

Jeg lover jer en fint sammensat menu med 3-4 retter af høj kvalitet og med en dejlig kage til kaffen hvis I ønsker det

Serveres med hjemmebagte langtidshævede brød af friskmalet mel fra Aurion eller Kornby

KR. 180 PR. KUVERT / KR. 195 MED KAGE - VED MINDST 15 KUVERTER

 

Brunch eller Reception

SAMMENSÆT SELV MANGE SMAGSOPLEVELSER
ELLER LAD MIG KOMME MED ET FORSLAG

 

Brunch

En dejlig brunch er en god måde at samle den store familie om, fejre barnedåben eller give medarbejderdagen en hyggelig start. Se mit udvalg af spændende brunchretter nedenfor. Her kan I sammensætte menuen ud fra jeres ønsker - gerne med min hjælp. Jeg kan også sætte et forslag sammen ud fra en cirkapris.

Priserne er pr. kuvert og gælder ved køb af mindst 20 kuverter á 220 kr.
Hjemmebagt hvedebrød, rugbrød, boller og smør følger med.

 
 

ISLANDSK ØKO-SKYR FRA THISE
med hjemmelavet granola og sirup

kr. 28

KARTOFFELTORTILLA
serveret med pesto

kr. 36

RØRÆG OG BACON FRA BERTELS GRIS

kr. 56

ANNIS LAMME-FENNIKELPØLSER
med sennep

kr. 36

 

RILLETTE AF VARMRØGET LAKS
med fennikel og rødløg
serveret på små kartoffelblinis

Kr. 44

SALAT AF HVEDEKERNER
med bredbladet persille, bladselleri,
danske æbler og skalotteløg

kr. 24

ØKO-OSTE FRA THISE
Vesterhavsost, blå kornblomst og Danbo
med månedens chutney eller sirup

kr. 58

“TUNSALAT” AF KIKÆRTER, SENNEP,
bladselleri og syltede agurker

kr. 24

 

HØNSESALAT AF ØKOLOGISK GOTHENBORG SKOVKYLLING
bagte rodfrugter, æble, blegselleri,
røgede kartofler og grønt

kr. 46

CHORIZOKØDBOLLER AF ØKO-GRIS
serveret med sød tomatsauce

kr. 40

KOMPOT AF NYE KARTOFLER
med saltsyltet citron
(sommer/efterår)

kr. 22 (kr. 38 med bacon)

FRISK FRUGTSALAT
i lime og citronverbena

kr. 29

 

JORDSKOK-ÆBLEKOMPOT
(vinter/forår)

kr. 22 (kr. 38 med bacon)

KANELSNURRER

kr. 32

ÆBLEMUFFINS

kr. 26

 

SMÅ TYKKE PANDEKAGER
med pæresirup

kr. 30

CHOKOLADESMØR
af Callebaut chokolade og hasselnøder

kr. 20

HJEMMELAVET MARMELADE
efter sæsonen

kr. 14

 
 

Reception

Jeg har stor succes med mine smukke receptionsmenuer og leverer fra halvtreds og op til flere hundrede kuverter. I kan se mit store udvalg nedenfor. Her kan I sammensætte den ud fra jeres ønsker - gerne med min hjælp. Jeg kan også sætte et forslag sammen ud fra en cirkapris.

Prisen er pr. kuvert og gælder for køb af mindst 50 kuverter á 150 kr.
Hjemmebagte langtidshævede brød følger med.

 
 

Små vandbakkelser med pecorino-ost

Kr. 20

Tapenade af sorte Nyons-oliven eller artiskok-tomatpesto med hjemmebagt brød

kr. 22

Grillet peberfrugt marineret i Balsamico

kr. 20

Saltet torsk rørt med kartoffel og hvidløg med sprødt rugbrød

kr. 30

 

Røget tun rullet om rygeost rørt med saltede kapers og rødløg

kr. 36

Wraps af blomkålsbrød med koldrøget laks, spinat, æg, sort sesam og soja

kr. 32

Små rugtarteletter med meksikansk humus, tomat og feta

kr. 26

Fennikel- appelsingravad okseinderlår rullet om Kirks milde flødeost

kr. 32

 

Skiver af syltet selleri rullet om rillette af økokylling fra Gothenborg

kr. 34

Kartoffelblinis med lakserillette af varmrøget laks, fennikel og rødløg

kr. 32

‘Andebryst-sushi’ med appelsinsyltet rødkål

kr. 32

Bidder af øko-Vesterhavsost fra Thise med månedens chutney

kr. 30

 

Sushi-ruller med omelet, gulerod, agurk og svampefyld

( fyldet er dampet i sake, mirin og dashi )

kr. 30

Små frikadeller af øko-gris med mynte, citrus og spidskommen med løgmarmelade

kr. 30

Miniburgers med f. eks.:

Confiteret ungkvæg med rødbederelish

Appelsin-fennikelgraved okse med tzatziki

Unghane, rodfrugt og æble med Skyr-mayo og persillepesto

kr. 34

Små vandbakkelser med gedeostecréme og langtidsbagt tomat

kr. 26

 

Jordskok-pannacotta med koldrøget færøsk laks eller saltede mandler,
hyldeblomst-honningsyltede rødløg og karse serveret i små glas

kr. 30

Bagt hvid fisk på rugcrouton med rygeostcréme og salturt

kr. 30

Grillede aubergineruller med fyld af quinoa, mandler, peberfrugt og krydderurter

kr. 28

Taralli – små brødringe bagt med hvidvin og olivenolieserveret med friskost rørt med citrus og honning

kr. 24

 

Bærmuffins

kr. 24

Mini-cookies med Callebaut chokolade og nødder

kr. 24

Kokosmakroner med marcipan og ingefær dyppet i chokolade

kr. 26

 

Langtidskogte retter og velkogte supper

Enkeltretter

Langtidskogte retter

Jeg er er vild med den komplekse smagsmæssige oplevelse i gode langtidskogte retter, der er lavet fra bunden. Nedenfor ser du mit faste udvalg

Prisen er pr. kuvert og ved køb af minimum 20 kuverter. Leveres i varmekasse eller til opvarmning efter aftale

 
 

GRØNTSAGSCHILI

serveret med ris eller perlebyg og vreden spidskål med glatbladet persille og citron

Kr. 125 pr. kuvert

 

KALVESPIDSBRYST I PILSNER

med æbler og selleri serveret med grov mos

Kr. 140 pr. kuvert

 

BRAISERET ANDELÅR

med ahornsirup og kvæder serveret med kartoffel-rodfrugtmos

Kr. 150 pr. kuvert

 

SKIPPER LABSKOVS

med hjemmesyltede rødbeder serveret med rugbrød

Kr. 130 pr. kuvert

 

PROVENCALSK DAUBE

Langtidsbraiseret oksetyksteg i rødvin og urter med persillade serveret med kartoffel-rodfrugtmos

Kr. 150 pr. kuvert

 

MEXIKANSK MOLE

Økologisk skovkylling fra Gothenborg i krydret choko-chilisauce med sesam-mandeldrys serveret med hvedetortilla og ris

Kr. 150 pr. kuvert

 

GRØNTSAGS GULLASCH

med smørbønner og planteprotein
serveret med kartoffel-rodfrugtmos

Kr. 125 pr. kuvert

 

HOT-POT

af oksekød, svesker, lakridsrod og en god mørk øl serveret med kartoffel-rodfrugtmos

Kr. 150 pr. kuvert

 
 

Velkogte Supper

Jeg koger fyldige og mættende supper af de gode råvarer. Leveres som selvstændig retter eller som natmad / ’skrub af mad’ i forbindelse med andre menuer. Alle supper serveres med mit langtidshævede brød af friskmalet med fra Kornby Mølles eller Aurion. Nedenfor ser du mit faste udvalg:

Prisen er pr. kuvert og ved køb af minimum 20 kuverter
Leveres i varmekasse eller til opvarmning efter aftale

 
 

BISQUE AF FENNIKEL, TOMAT OG PASTIS

med noter af lakrids serveret på dampet torskefisk. En helt særlig eksklusiv og lækker suppe

Kr. 120 pr. kuvert
Kr. 75 pr. kuvert som natmad


 

GRÆSKARSUPPE

med ingefær, æblecider og sprødt drys. En overraskende anderledes græskarsuppe

Kr. 95 pr. kuvert
Kr. 60 pr. kuvert som natmad


 

MINESTRONE

med masser af grøntsager og basilikumpesto. En virkelig kraftfuld og fyldig suppe

Kr. 95 pr. kuvert
Kr. 60 pr. kuvert som natmad

 

KRYDRET TOMATSUPPE

med basilikumolie og sprøde croutoner. En stærkt krydret lækker tomatsuppe

Kr. 95 pr. kuvert
Kr. 60 pr. kuvert som natmad