Om Anni og alt det andet

Madhuset er mit personligt ejede firma. Det er mig der huserer her – og ikke mindst hjælper jer på vej med personlig service. Jeg fremstiller maden fra bunden selv – med hjælp fra gode assistenter når der er behov for det. Læs her om:

Glade kunder

Her får du eksempler på respons efter forskellige typer af leveringer inden for det seneste års tid:

 

Barnedåb/brunch

Tak for super mad til barnedåb i går : ). Vi er meget tilfredse!

Særligt vil vi fremhæve hønsesalaten som rigtig god og børnene var vilde med de små pølser (og chokoladesmør ; )) Gæsterne roste også maden og sagde: “uhmmmm” til din rullepølse kogt i øl.

Tina S

 

Barnedåb/frokost

Kære Anni. Tusind tak! Det var simpelthen helt forrygende godt – en sand nydelse 🙂 Mængden passede også helt perfekt – der var lige til overs, så Morten og jeg kunne få en lille “natmad” her til aften. Under normale omstændigheder plejer vi selv at kokkerere, men når det nu skulle være, så er det skønt, at der ikke var en finger at sætte på noget, så endnu engang tak for det!

Bh Anne Mette K

 

Barnedåb/forårsbuffet

Kære Anni. På alle måder meget meget vellykket og din mad blev rost til skyerne af alle for at være meget velsmagende, inspirerende og nytænkende.
Vi er yderst tilfredse og vil gerne bestille hos dig en anden gang. Det var lige det vi drømte om så tak for det.
Mange hilser Sune og Malene

 

Nordisk tapasmenu

Hej Anni. Tusinde tak for lækker mad, det var jo helt fantastisk! Og hvor var der kælet for detaljerne i anretningen – alt så bare så lækkert og indbydende ud. Det var lige det vi havde drømt om; velsmagende mad med et twist:-). Der blev talt meget om maden til festen, så jeg tror der er nye kunder på vej, vi vender i hvert fald tilbage en anden gang:-)

Mvh Mette K

 

Festmenu

Maden var helt fantastisk – alle roste den i høje skyer, så det er bestemt ikke sidste gang vi bestiller mad hos jer. Så super lækkert det hele. Tak for det.

Dorte W

 

Bryllup

Tak for den fantastisk dejlige mad du leverede til vores bryllup. Vi havde en lykkelig og uforglemmelig dag, hvor alt gik op i en højere enhed. Det gælder ikke mindst den flotte buffet, som imponerede hele flokken.

Astrid og Henrik

 

Mange tak for den lækre og smukke mad til vores bryllup. Det var med til at gøre festen til noget helt særligt og meget fantastisk. Og vi har kun fået vildt positive kommentarer fra vore gæster

Astrid og Christiaan

 

Tusind tak for fantastisk lækker mad til vores bryllup. Du har fået mange roser af gæsterne! Vi havde en skøn dag.

Lea og Søren

 

Vi havde en fantastisk dejlig fest og vi var så tilfredse med din mad. Det var virkeligt godt. Tak for din indsats

Hans Jørgen og Anette

 

Bryllupsreception

Mange tak for den fine mad. Det var en stor succes.

Nynne H

 

Brunch

Kære Anni. Mange tak for DEJLIG mad. Det er en fornøjelse at have gæster og kunne traktere dem med et så lækkert og kvalitetsfuldt måltid. Det bliver bestemt ikke sidste gang, vi bestiller hos dig. Fortsat god søndag.

Mvh. Søren og Marlene N

 

Nordisk menu

Maden var helt i top, der var lige tilpas med mad. Dog rigeligt med muslinger, men dem har vi selv nydt herefter. Flere ville anbefale dig og selv overveje at bestille hos dig. Du er vildt kreativ 🙂

Bodil V

 

Konfirmationer

Tusind tak for rigtig lækkert og dejlig mad. Det var en stor succes og maden blev rost til skyerne. (Spc. Blomkåls panna cottaen, hvor jeg blev spurgt om jeg kunne lokke opskriften ud af dig.)

Mange hilsner. Maria T M

 

Det var en ualmindelig, fantastisk stor smagsoplevelse; det kunne ikke blive en bedre konfirmationsmiddag/frokost. 1.000 tak.

Bedste hilsner Lærke K

 

Vi havde en dejlig dag med godt vejr. Super god mad med mange fine detaljer.

Venlig hilsen Pia I

 

Sommerfest

Hej Anni. Tusinde tak for lækker mad, det var jo helt fantastisk! Og hvor var der kælet for detaljerne i anretningen – alt så bare så lækkert og indbydende ud. Det var lige det vi havde drømt om; velsmagende mad med et twist:-).  Der blev talt meget om maden til festen, så jeg tror der er nye kunder på vej, vi vender i hvert fald tilbage en anden gang:-)
Mvh Mette

 

Kære Anni (-s Madhus). Tusind tak for virkelig god, veltillavet, velsmagende og visuelt smuk mad. Du drømmer ikke om, hvor mange overstrømmende roser din mad fik fra vores gæster (eller måske gør du det, fordi du er vant til at din utrolige mad giver særdeles god respons!). Ingen tvivl om, at du har nye kunder blandt vores gæster. – Og vi er meget tilfredse med din mad, og vores forventninger er til fulde blevet opfyldt.

Bedste hilsner Britta B

 

Fødselsdagsfest

Tak for din mail og tak for rigtig dejlig mad. Den blev rost og spist med stor fornøjelse 🙂

Bedste hilsner Sarah B

 

TUSIND TAK for dejlig mad ! Det var da den vildeste frokostmenu du havde lavet til os. Meget meget dejlig mad. Vi serverede på dækket og havde en fantastisk dejlig dag på Bugten. Du fik helt klart en hel del nye fans – rigtig mange tog dit kort med hjem.

Kærlig hilsen Stig Holm S

 

Det var helt fantastisk mad – og en stor oplevelse at få mange små retter fordelt henover en aften. Jeg er meget meget tilfreds.
vh Mads S

 

Tak for lækker mad til min datters 4 års fødselsdag. Alle var vilde med maden, også ungerne. Løgtærten var og jordskokkepanacottaerne var super delikat. Brødet var virkelig lækkert og der var rigeligt af alt. Så kun ros herfra!
Vh Tine I

 

Mødebuffet

Begejstringen var stor, da du lavede mad til Socialpædagogerne Østjyllands generalforsamling i LO Aarhussalen

Ann-Beth, SL

 

Tusind tak for mad – det smagte fantastisk.

Venlig hilsen Susanne, Teknisk Landsforbund

 

Mødefrokost

Har kun hørt rosende ord omkring maden. Det var som sædvanlig rigtigt godt :-).

Mariann, BUPL

 

Seminarbuffet

Maden smagte som vanlig rigtig godt. Det var en ren fornøjelse.

Anne, Jurlique

 

Kursusfrokost

Tusind tak for lækker mad til vores personaledag. Det var som altid meget lækkert

Bente, DII Mejsen

 

Reception

Tak for rigtig lækker mad. Der var stor ros og mange spurgte til, hvor maden kom fra.

Venlig hilsen Hanne, Familieplejecentret

 

Julefrokost

TUSIND TAK for rigtig dejlig mad i fredags !!! Lækkert, velsmagende , velstegt og pænt anrettet – stor tilfredshed herfra !

Bedste hilsner Annette, DII Flyverhøjen

 

Mange tak. Det var som altid rigtig lækkert. Rigtig glædelig jul til jer:-)

Kh Maria, Ja-Film

 

Det er os der takker. Det var virkelig mad, når det er bedst og nok af det. Tusind tak.

Med venlig hilsen Britha, ErstatningsAdvokaterne

 

Landscape phones and down Landscape phone to portrait tablet Portrait tablet to landscape and desktop Normal desktop Large desktop