Om Anni og alt det andet

Madhuset er mit personligt ejede firma. Det er mig der huserer her - og ikke mindst hjælper jer på vej med personlig service. Jeg fremstiller maden fra bunden selv – med hjælp fra gode assistenter når der er behov for det. Læs her om:

Råvarer og leverandører

Jeg lægger vægt på at bruge de gode leverandører og det er ikke nødvendigvis de billigste. Nedenfor kan du se en liste over nogle af mine leverandører og samarbejdspartnere.

Jeg bager selv alt mit brød af mel og kerner fra Skærtoft, Meyers og Aurion.

Jeg henter i øvrigt store mængder af olivenolie hos Le vieux Moulin i Nyonsområdet i Sydfrankrig, hvor de dyrker nogle af verdens bedste sorte oliven. Fra Nyons bruger jeg også en mørk balsamico og en hindbæreddike som er helt uovertrufne, ligesom jeg har en stribe eddiker fra George i byen Arta på Mallorca.

Ønsker I oplysning om allergener i menuerne og min mad i øvrigt skal I bare henvende jer til mig (Anni) på mail eller telefon

Landscape phones and down Landscape phone to portrait tablet Portrait tablet to landscape and desktop Normal desktop Large desktop