Om Anni og alt det andet

Madhuset er mit personligt ejede firma. Det er mig der huserer her - og ikke mindst hjælper jer på vej med personlig service. Jeg fremstiller maden fra bunden selv – med hjælp fra gode assistenter når der er behov for det. Læs her om:

Økologi og Nordisk

Økologi

Jeg er certificeret med har det økologiske spisemærke i bronze (30-60%). Jeg er for tiden det eneste almindelige cateringfirma i Jylland med mærket (ja!)

Jeg har en opgørelse på 50 % økologi. Økologi er for mig mit bidrag til at sikre vores fælles resourcer, klimaet og klodens bæredygtighed for vores børn og børnebørn. Dernæst kommer betydningen for sund mad, og at undgår de store mængder af kemi, sprøjterester og ande ubehafgeligheder som der er i mange konventionelle varer.

Stort set alle mejerivarer, mel og korn og det meste grønt, frugter og bær er økologiske. Med kødet er det lidt sværere, da det er relativt dyrt. Stort set alt svinekød er dog  økologisk og hentes på Johannesminde ved Skanderborg. Det skyldes også mit ønske om at bidrage til bedre dyrevelfærd. Økologi er heller ikke altid lig med kvalitet og der er indkøb, hvor jeg vælger ikke-økologiske varer.

Jeg har stor kærlighed til de danske og nordiske råvarer. Jeg bruger flere lokale leverandører. Og jeg ynder at tilføje grønt, blomster, bær og frugter fra min have.

Jeg har udviklet mig sammen med det nye danske/nordiske køkken og deltaget i kurser og konferencer herom. Jeg har udviklet min egen udgave, hvor jeg blander min egen danske baggrund og det nye nordiske køkken med min hang også til det sydeuropæiske iblandet en smule mexikansk og asiatisk.

Jeg har klare holdninger, men er ikke fundamentalist!

Landscape phones and down Landscape phone to portrait tablet Portrait tablet to landscape and desktop Normal desktop Large desktop