Om Anni og alt det andet

Madhuset er mit personligt ejede firma. Det er mig der huserer her – og ikke mindst hjælper jer på vej med personlig service. Jeg fremstiller maden fra bunden selv – med hjælp fra gode assistenter når der er behov for det. Læs her om:

Anni og Madhuset

For 14 år siden etablerede jeg Annis Madhus og byggede mit dejlige professionelle køkken ved huset i landsbyen Lillering, hvor jeg bor. Den ligger ca. 15 km uden for Århus mod Silkeborg.

Det har været en stor glæde for mig at få al den positive respons fra hundredvis af kunder i tidens løb.

Jeg er selvlært. Jeg har igennem øvelse, kurser og faglitteratur – og ikke mindst med mine erfaringer fra Madhuset – opbygget en kolossal evne til at udvikle og håndtere min mad kreativt og professionelt.

Efter 25 gode år som pædagog med mad som hobby blev det hele vendt om. Nu er kreativ mad af høj kvalitet blevet den gode levevej.

Min service er 100% personlig: Jeg laver aftalerne med dig, jeg laver maden fra bunden og jeg leverer ( i de fleste tilfælde). Og så har jeg hjælp når der travlt.

Landscape phones and down Landscape phone to portrait tablet Portrait tablet to landscape and desktop Normal desktop Large desktop