Møder og Kurser

Jeg har stor erfaring med mad til møder, kurser og arrangementer af alle slags. Som regel bestemmer jeg maden og I får præsentabel kvalitetsmad præcis til tiden og til en god pris. i kan også vælge fra klappet og klart eller vi skræddersyr det – se eksemplerne nedenfor.

Reception med et særligt touch

Jeg har en del erhverskunder hvor jeg har leveret til deres receptioner igennem en årrække – og hvor medarbejderne beder om at det skal være min mad, når de skal fejres ved en reception. Det er jeg glad for og stolt af.

Mine receptionsanretinger er smukke og har lige det lidt anderledes ekstra touch der gør dem særligt præsentable – og viser at firmaet eller organisationen værdsætter kvalitet.

Da jeg samtidig lægger vægt på økologi, dyrevelfærd og lokale varer – og har overenskomst – kan I servere med god samvittighed

Se på min receptionsmenu under ‘klappet og klart’ og bestil direkte der fra eller sæt en pris og lad mig sætte det sammen. I kan også kontakte mig for en snak om anledningen og jeres idéer – og lad os skræddersy det sammen.

Landscape phones and down Landscape phone to portrait tablet Portrait tablet to landscape and desktop Normal desktop Large desktop