I glasset

Jeg henter vin i Frankrig, æblejuice i Horsens. Jeg laver marmelader, sirup, relish, chili, chutney og pesto.

Franske vine fra Økologisk Vingård

Nye fremragende økovine til maden – til en virkelig god pris – nu med et større udvalg

Vores tidligere leverandør indgik tidligere i år en eksklusiv aftale med en dansk vinimportør. Vi har nu brugt sommeren 2016 på at finde en ny leverandør. Vi ønsker at have den direkte kontakt og opnår en billigere pris ved direkte import.

Vi endte med at falde helt for Louis Alemans vine fra Clos Roca. Han er en engageret og dygtig producent, der elsker at arbejde med at udvikle og sammensætte sine vine. Han har på relativt få år opbygget Clos Roca til en kvalitetsvingård i området. Gården har været økologisk dyrket siden 2007 og certificeret siden 2009.

Gården har et relativt stort udvalg af druesorter og Louis har på den baggrund flere typer af vine i et fornuftigt prislag. Det betyder at vi fremover kan byde på et større udvalg af vine end hidtil.

Vingården marker ligger på lave bakker i det Sydvestlige Frankrig ved den lille by lille by Nizas nord for Pezenas og Montpeiller Det er i Herault departmentet og regionen hedder Langeuedoc-Roussion. Vinproduktion fra den region, har udviklet sig kvalitetsmæssigt meget over de senere år, men er stadig et rigtigt godt køb i forhold til de mere kendte og promoverede områder. 

I kan se mere om Clos Roca her: www.closroca.com. Her kan I også få en detaljeret beskrivelse af de forskellige vine, hvis I er til det.

I bestiller bare vinen hos mig. Der leveres både på flaske og i 5 liters Bag-in box som jeg kan leveret med fine karafler til bordet. Det er tilgængelige vine for dine gæster – med masser af karakter.

Hvis du køber mindst 6 flasker vin eller 2 BaginBox  får du 10% RABAT på mine priser!

Jeg sælger også gerne vinene uden mad – bare kontakt mig.

Landscape phones and down Landscape phone to portrait tablet Portrait tablet to landscape and desktop Normal desktop Large desktop